Des de fa uns mesos hi ha un punt de reunió de blocaires terrassencs a la xarxa: blocs.terrassa.com, que pretén ser, segons ells mateixos diuen, un directori dels blocs que gent de Terrassa té en marxa.

Trobo que és una iniciativa que està bé i que, fins i tot, ha trigat a sortir: pot ser una altra manera de lligar xarxes fí­siques i virtuals, fins i tot, un punt de reunió de la societat terrassenca a la xarxa, veure què diem els d’aquest racó de món i què anem escrivint: una expressió més de la vida a la ciutat, perquè no?

Podriem fer, però, que el lloc fos més dinàmic, fins i tot que s’establissin dinàmiques entre els blocaires, xerrades entre afins: i si, en comptes de només fer un llistat estàtic dels blocaires s’hi pogués veure la última entrada de cada un d’ells, el que escriuen? Això, fet amb feevy, no costa gaire: el directori es transformaria en un portal dinàmic, que es pot ordenar com ara en categories gràcies al seu sistema de tags, i on fins i tot es poden establir fonts RSS de tot allò que es vagi dient

Estem en xarxa, no? Aprofitem-nos-en!

Nota: aquest proper dijous 26 proposen una trobada, per si us interessa.