Encara soc d’aquells que cada matí es fan l’entrepà per a la feina (bé, el meu i els de la tropa), i cada matí els embolico amb paper d’alumini, paper d’alumini que té un ús d’un parell tres d’hores, fins l’hora d’esmorzar…

És higiènic i net, però no és gaire sostenible: cada dia tirem (o reciclem, és igual) aquest paper per un petit ús. I igual si fos una bossa de plàstic o un altre tipus de paper, opcions, que, a banda, no m’acaben de fer el pes (segur que se m’obre l’entrepà ;·)

M’estic plantejant començar a usar bosses per entrepans reutilitzables, com el boc’n roll, com que sempre vaig amb la bossa penjant, no em fa res que després quedi buit… Algú de vosaltres n’usa?


Comments:

Nuni - Jul 3, 2010

Hola Manel! Doncs jo també n’utilitzo! L’escola dels nens es va acollir a “l’Escola verda” i ens van suggerir insistentment que els nens utilitzessin carmanyola per portar l’esmorzar. Un gran invent! La que tenim a casa té forma d’estoig quadrat amb cremallera (també hi ha el format rectangular per entrepans de barra) i van la mar de bé. No costen gens de netejar i tenen una tireta interior que els subjecta. Jo utilitzo una carmenyola portàtil que va dins d’un estoig, la mar de discreta, per anar a la feina algun dia que tingui poc temps per dinar. Hi ha moltes versions i totes força bones! :D

marinetix - Jul 3, 2010

Jo. Són moníssimes. Un bon invent.

Manel - Jul 4, 2010

Ep, ja me n’he comprat un. Si ens agrada i ho veiem pràctic, ho estendrem a la resta de la tropa… Nuni, si, de cara al migdia jo també tiro de carmanyola.