Dues bones notícies en un sol dia:

  • D’una banda, l’aprovació per part de l’ICANN del domini .cat! Caldrà veure ara com es gestiona el domini, i si la gent s’hi apunta, si s’entén perquè serveix i se’n fa un bon ús, i si la gent sap (o vol) entendre el que significa. Sigui com sigui, és un pas molt important en el reconeixement d’una identitat cultural, que és el que potser més identifica als països catalans (per sobre, és clar, de divisions administratives o polítiques).
  • D’altra, la votació favorable ahir al Congrés per al retorn dels papers de Salamanca.

Ben bé sembla que hi ha dies en que tot vé de cara.


Comments:

joan marc - Sep 5, 2005

serà el “nuevo talante” de la Moncloa? fora conyes !!!, ja tocava , ja tocava……… Respecte al domini .cat, suposo o entenc que s’haurien d’aplicar com una mena de filtres per tal que usuaris anglosaxons no se’n “aprofitressin” de la traducció de la paraula gat, no creieu?

Manel - Sep 2, 2005

Hola, Joan Marc. Bé, no sé si nou “talante” o no, però com a míínim compleixen amb allò que deien, que avui en dia ja és molt. Els que no sembla que estiguin gaire per al nou “talante” son els del govern de Castella i Lleó, que diu que farà els possibles per impedir-ho. Encara en sentirem a parlar. I del .cat, que més que alegrar-nos? Tot i que hi ha alguns que no els fa gaire gràcia. En Mor en parla més, del tema. Ara, d’això que dius dels gats, si que una de les condicions que ha posat l’ICANN és que no es faci servir per finalitats comercials (respecte els gats) com amb dominis tipus .tv, .nu i d’altres…