En el poc temps que fa que hi puc accedir, ja he fet més ús del Buzz que no pas del Google Wave. Com afectarà això a converses en d’altres llocs o en d’altres mitjans (el correu, per exemple) no ho sé: encara no acabo de veure què pot significar que tothom que és contacte teu et pugui seguir (hi tinc barrejada gent de molt diversos perfils, al gmail) el que vas dient, o com pot afectar això a converses en llistes de correu (són potser móns diferents?)…

Ara per ara, prefereixo tenir perfils separats en serveis separats, perquè així puc diferenciar les converses: el que dic a facebook potser no interessa als contactes de twitter o a algunes llistes de correu, on no tendria sentit… En canvi, em fa l’efecte que Buzz si que ho barreja, això.

Tampoc acabo de veure clar que sembla només hi podrà conversar qui sigui usuari de Google, a diferència d’altres serveis, com twitter (si tens perfil públic, és clar) o xerrades a llistes de correu, però és normal que tothom escombri cap a casa (mirem si no Facebook).

Però cal reconèixer que és engrescador, i dinàmic. Potser massa: no sé si serà la novetat, però és un element més de distracció, segons com es miri.


Comments:

pqs - Mar 5, 2010

exacte

Manel - Feb 1, 2010

Si, és tal com dius. Al que jo em refereixo és que a twitter, per ser un servei independent, no has de ser client de google, pots ser-ho de hotmail, de yahoo o de tu mateix, si vols. Val a dir també que no havia vist la possibilitat d’obrir el perfil de Google, per tal que així es puguin veure els teus buzz a fora… Però per la resta és igual de tancat que qualsevol altre: o ets client, o a mirar i res més.

pqs - Feb 5, 2010

No t’acabo d’entendre. A twitter només hi poden conversar els que tenen compte de twitter. La resta, només poden llegir. A can Buzz passa el mateix. Aquí tens el que he escrit a Buzz http://www.google.com/profiles/pere.quintana