El País, parlant sobre la nova versió d’Android per tablets:

Los tiempos van deprisa. Apple no tardará en presentar un iPad mejor y un iPhone mejor. Y en esta pelea de sistemas operativos en aparatos móviles se echa en falta el protagonismo que antaño tuvo Microsoft en los ordenadores.

La notícia parla de les novetats que incorpora aquesta nova versió d’Android de Google i parla una mica de l’iPad d’Apple, i de la lluita entre les dues empreses per portar-se el gat a l’aigua… de veritat algú troba en falta Microsoft en aquesta lluita? Pot estranyar que Microsoft no presenti batalla, però trobar-lo a faltar? Em carreguen aquests comentaris gratuits, que no aporten res a la noticia.

D’altra banda, algunes comportaments d’Apple ja comencen a semblar microsoftians, així que sembla que tenen bons deixebles.


Comments:

Arnau - Feb 5, 2011

Je je… Per què trobar a faltar MS si tenim als d’Apple que fan el mateix… i molt més bonic? “Assembled in Cupertino CA” XD Ara seriosament, Apple fa temps que s’està tancant en la seva pròpia bombolla. Just el que va fer fa 20 anys i en Jobs va aconseguir trencar… L’història es repeteix.

Manel - Feb 1, 2011

Si, però ara sembla que és el mateix Jobs qui s’enroca, no? Sigui com sigui, de moment sembla que el fet de tancar-se o, millor dit, tancar els seus usuaris en una gàbia d’or, els està funcionant. Però fins a quin punt això era degut a que eren usuaris molt militants, i ara, ampliant base d’usuaris, això els ha de seguir funcionant?