Els dos últims articles (integrar goolge i del.icio.us, 1 i 2) venien donats per una conversa que vàrem tenir amb uns amics sobre la complementarietat entre els “shared items” del Google Reader i l’emmagatzematge d’adreces d’articles a del.icio.us.

Donat que els dos serveis ofereixen una rss per subscriure’s, i tots dos es poden navegar públicament, els avantatges entre un o altre es limiten, per mi, a l’entorn: si estic usant el Google Reader, m’és més fàcil marcar els articles interessants per d’altres com a shared només amb un clic de ratolí, si estic navegant per internet, es més fàcil fer-ho amb del.icio.us (a amb qualsevol altre servei web de bookmarks), dit d’una altra manera: depèn de si llegeixo fonts on estic subscrit o bé navego lliurement.

Per tant, he decidit separar les dues fonts, fer-les complementàries: d’una banda, usaré els shared items per publicitar aquells articles que trobi interessants, de l’altra seguiré usant els recomanats de del.icio.us per marcar les pàgines recomanades.

Tot és però, contingut que jo trobo interessant, i aquesta classificació que faig no hauria d’afectar que la gent pugui consultar la totalitat d’allò que recomano, per tant, també he creat una nova rss a partir de les dues anteriors (ah!, els pipes de yahoo!).

Aquesta nova distribució es reflexa a la barra de la dreta (La meva blogsfera): només es veuen els últims articles recomanats, però es pot accedir també a les diferents adreces i rss dels recomanats (shareds, pàgines recomanades i tot plegat)