Ahir anant pel carrer vaig veure unes quantes “rojigualdas” penjant dels balcons, i el primer que em va venir al cap va ser una reacció política per la sentència de l’Estatut… què estrany, perquè, per contra, no es veia cap senyera penjant… poc després, però, vaig caure: per la nit jugava la “roja”, banderes explicades (un no és futbolero, ja ho haureu notat)…

Després, per la nit, en guanyar el partit Espanya, van començar a sonar petards de celebració i claxons.

La notícia del dia era la sentència sobre l’Estatut, i mirant les notícies, semblava que s’acabava el món, que els catalans estem molt enfadats i que Espanya es trenca, segons alguns mesetaris. Pfffff.

Oblidem-nos d’Estatuts, polítiques, simbols i llengues. Després arriba el futbol i els seus símbols i tot es relativitza, o ho sembla.

D’això ja en sabíen molt, els romans: panem et circenses.


Comments:

Dragoncete - Jul 4, 2010

Vaja que sí… tenen molt clar quan poden fer anuncis importants i quan no, i quan la resta d’espanya pot sentir-se més “nacionalista” per pensar “estos catalanes… con lo bien que juega la roja y esos separatistas deseando que pierdan”, guanyant-se així les simpatíes de la resta de l’estat. A veure que diuen per aquest dissabte, que tornen a jugar, jo poenso seguir les notícies atentament per veure la notícia “enmascarada” ;) Una abraçada

Manel - Jul 4, 2010

Tampoc crec que diguin res al respecte… si guanya serà una eufòria rojigualda! Com per escoltar segons quines ràdios… calfreds!

pqs - Jul 5, 2010

Un petit detall, no només sembla que Espanya es trenca des de Madrid. Aquí hi ha molta gent que diu “Adéu Espanya” i s’ho creu. S’ho creuen de veritat, és a dir, viuen en un món fictici fet de desitjos, no de realitats.