Quin “susto”!

Aquest matí­ he anat a fer un cop d’ull al bloc i ai! no em serveix la pàgina! Dóna un error 509, bandwith exceeded! í’ndia, m’he passat de la ratlla, he tingut més conexions de les que pensava! Moro d’èxit?

No, algun graciós que ha visitat la pàgina 386 vegades ell solet! Li interessava molt algun article? Tenia un tic nerviós al dit d’apretar l’enter? Recàrrega-mania? No ho sabré mai (més, espero!). La qüestió és que ell solet m’ha rematat el que em quedava d’ample de banda pel que resta de mes (tinc un màxim contractat) i a partir d’aqui, el servidor deia que res de res.

Per sort, ja està solucionat (la gent del servidor s’han portat molt bé, val a dir-ho), però hauré d’estar atent, per si torna el justiciero de les recàrregues. Sigui com sigui, i com ja tenia ganes, canvio d’estil i poso aquest, Relaxation, una mica més lleugeret i a tò amb el de la resta de la pàgina (l’haig de traduir, però: amb l’anglès encara m’hi entenc, però l’alemany se m’escapa), i d’ara en endavant, partiré els apunts que em quedin massa llargs… A veure si així­ la pàgina pesa una mica menys…