Time publica una selecció de les millors fotos del 2006 que han anat apareixent durant l’any a la revista (a la edició europea, com a mínim): no hi són totes, però reflecteixen molt bé una part d’allò que ha anat passant. No és només una mostra, sino que et permet votar per escollir la millor imatge de l’any (segons els lectors): en el moment d’escriure això, la que més vots té és la de la evacuació de dos soldats nord-americans ferits d’una zona muntanyenca de l’Afganistan. Per mi n’hi ha de molts millors, però suposo que qui vota no té només criteris estètics al cap (i que gran part del públic que vota deu ser nord-americà).

També publica una selecció de les millors fotos enviades pels lectors (triades prèviament).

A totes dues seleccions hi ha imatges molt bones, i de cada imatge es poden extreure lectures que van molt més enllà del que es veu. Suposo que aquest és també el valor d’aquestes imatges: no només el que diuen, sino el que representen.


Comments:

Sergi - Dec 5, 2006

Doncs, que vols que et digui ?? si aquestes fotos reflecteixen la realitat del món que ens envolta, es per suïcidar-se (pràcticament totes les fotos tracten de guerres, catàstrofes o d’altres conflictes oberts). Deu ser que probablement, les desgràcies venguin més que les bones noticies. Jo per la meva part, sigui perquè soc un ’tio’ positiu o bé perquè soc un inconscient, em resisteixo a creure que el 90% de les coses que passen en el món estiguin relacionades amb males noticies. A mes, on és la foto del Puyol aixecant la copa d’Europa ??? je je je.