Avuí el Martí ha trucat a la porta: 3'490 kg de nen d’allò més maco!

Tant la mare com el petit estàn rebé, el pare content com un jínjol, i la germana s’ho mira de lluny (ai, que patirem!). Això sí, ara haurem de tornar a acostumar-nos a bolquers, xumets, caquetes, biberons… però tot sigui això.

I, com diu una amiga:

Apa, descansa i aprofita les hores de son, no et fotis a jugar a informàtics ara, eh? ;-)


Comments:

serdemar - Jan 3, 2007

Y bien bonito que es con su mantita y todo!!!, un beso muy gordo para sus orgullosos padres y suerte con los celos de la nena jejeje

metal7 - Jan 3, 2007

El nen és molt maco !! , de fet, com els seus pares. A més, aquí el company Manel, es un “superpare”, no ho digueu a ningú, però jo l’he vist canviar un panyal practicament en 10 segons. Jo, per la meva part, a intentar que el nen sigui futbolista i que utilitzi el windows com a sistema operatiu ;) jejeje

quim - Jan 3, 2007

Significado de Martí Origen: Latino Significado: Guerrero Festividad: 13/4 3/11 y 11/11 Personalidad: Por una causa noble es capaz de luchar e incluso sacrificarse. Emocionalmente, su rapidez y precipitación le pueden tornar más distante de lo que en realidad es. Su vida sentimental puede provocarle cambios dràsticos en su economía. Improvisación y cambios de humor hacen que se muestre ecléctico con sus amistades y estas en más de una ocasión, no sepan como actuar a la viceversa.

Manel - Jan 1, 2007

Si que és maco el nen, si, què voleu que us digui! Però la meva opinió no és gaire parcial… Serdemar, capejarem el temporal de la germana com podrem… Sergi, futbolista i windowsero? Amb amics així… Quim, gràcies per la nota informativa del nom. Ara resultarà que, entre el nom i el cognom, el pobre és redundant!

Red Crow - Jan 3, 2007

Tot i que t’ho vaig comentar personalment, ENHORABONA per el naixement del Martí Java. Estic molt orgullós de tu, com a Pare, com a Linuxero i com a defensor del Software Lliure. Com va la son ? Salutacions. P.D:Futbolista si que podria sortir, perquè jo he vist jugar al Pare i no ho fa gens malament, només li va faltar trobar la pilota, tot i que no va parar de córrer. ;-)

Mor - Mar 4, 2007

Ei, Moltes felicitats, encara que amb una mica de retard :)

Manel - Mar 5, 2007

Moltes gràcies, Mor! Encara vas passant per aquí, doncs… que bé!