És clar que els que ara van creixent son nadius digitals, que pujaran amb tot el que per nosaltres ara és novetat de la forma més natural, i que nosaltres no som més que uns immigrants digitals.

La meva filla gran, la Clàudia, ja fa temps que juga amb l’ordinador. Ara li he creat un compte a l’ordinador de casa i ella soleta entra i surt, fa i desfà: no té cap problema en entrar a KDE, jugar amb GCompris o Childsplay o pintar amb el TuxPaint. A l’escola usarà Windows, així que, el dia de demà, no tindrà problemes en moure’s en cap dels dos mons, res li sonarà estrany; es més, tindrà més criteri per decidir amb què vol treballar, sense que en aquesta decisió hi pesi la força del costum d’usar Windows.

I el petit, el Martí… bé, el Martí progressa adequadament…


Comments:

NURIA - Sep 6, 2007

HOLA He caigut per casualitat en un blog d´una noia que es diu Eva i hi he trobat respostes teves. M´agradaria contactar-hi però el seu blog sembla que no s´actualitza de fa molt temps. Com podem contactar? Aniré entrant al teu blog i al seu per si veieu el meu missatge. Gràcies. Per cert , tens uns nens molt macos.

Manel - Sep 0, 2007

Hola, Núria. Si, ja fa molt de temps parlava amb l’Eva, però ja fa tres anys que va deixar el bloc i no hi ha tornat… La veritat és que no sé com pots contactar amb ella, penso que hauràs d’esperar per si entra al bloc i veu el comentari… Sort! (Gràcies per això dels nens ;·) )