Ja fa ben bé un parell de mesos que no escric res al bloc, fins i tot he deixat una mica oblidada (per obligació) la lectura dels blogs que vaig seguint. Intentaré anar-me posant al dia, poc a poc, sense estressar-me: la quantitat d’informació que es pot generar en aquest perí­ode de temps d’un número petit de fonts com son les meves és molt alt, i la temptació de pensar que tot pot ser interessant i que no em puc perdre res, també: cal saber triar en què val la pena esmerçar-hi temps i en què no.


Comments:

marinetix - Jul 2, 2007

Ja era hora!! Què és això de fer tanta campana??? ;-) Ben tornat al món real. Ai, virtual

Manel - Jul 3, 2007

Ui, nètix! Això de cuidar criatures dóna molta, molta feina, ja ho saps. I si a més intentes treballar fora d’hores, no tens gaire temps lliure, no. És una altra manera de prioritzar, seguint amb el post (aqui no era qí¼estio de saber triar: era qí¼estió de poder triar).

pqs - Jul 4, 2007

Emprar feevy per no estrassar-te sembla una bona idea, cada dia tens una portada nova, un diari nou. Si no vas carregat amb els diaris del mes passat, pq anar carregat amb els posts del mes passat? Ja els fullejaràs si tens temps, i si no en tens, no passa res… :)

Manel - Jul 4, 2007

Exacte, Pere. M’ha agradat, aquesta analogí­a del diari. Si ha passat alguna cosa interessant (si hi ha alguna conversa realment interessant), tard o d’hora t’acabaràs enterant.

pqs - Jul 1, 2007

> Si ha passat alguna cosa interessant (si hi ha alguna conversa realment interessant), tard o d’hora t’acabaràs enterant. clar, només els censuradors llegeixen piles de diaris vells. avui he escrit una nota al respecte. http://cinclin.blogspot.com/2007/07/how-to-read-feeds-with-no-pain.html