Treballes amb un seguit de tecnologies, conceptes i productes que domines, et sents segur. Però després aixeques el cap, mires una mica més enllà i veus que encara queda molt per aprendre: noves tecnologies, noves idees i nous productes… quin vertigen!

  • Opció còmoda: amagues el cap i segueixes amb el que feies. Menys feina, menys riscos. Conseqüència: acabes fent sempre el mateix i fossilitzant-te.

  • Opció moguda: Et tires a la piscina, aprens, experimentes, t’arrisques. Conseqüència: Guanyes coneixements i experiència, amplitud de mires.

Tu tries.


Comments:

Ferran - Jan 5, 2009

És curiós, fa poc parlava d’això amb unes amigues, que treballen en el mateix àmbit que jo, una amb més perfil “tecnològic”. Jo sempre he estat de llançar-me a la piscina, anar provant coses noves; però hi ha molta gent, en un àmbit com el meu en què estem en contacte directe amb les tecnologies, que no surten d’allò que ja saben. Por? Comoditat? Desinterès? No sabria dir-ho.

Manel - Jan 5, 2009

Potser una mica de tot. A vegades fa falta una empenteta i una mica d’ajuda per engrescar el personal… La qüestió és que posant-hi ganes pots generar-te més feina inicialment, però no hi ha dubte que a la llarga guanyes i, pel camí, xales.