Una ruta d’uns 26 o poc més kilòmetres, per fer xino-xano i en bona companyia:

Camí de Terrassa a Montserrat

Sortint de Terrassa, passem pel Sanatori (Hospital del Tòrax), i pujem cap a la Serra de les Pedritxes. Per sobre de Les Foradades, seguim cap a la Torrota de l’Obac, i allà  ja enganxem amb el camí de la Matagalls-Montserrat: Casa Nova de l’Obac, Les Vendranes, Vacarisses, Monistrol, i amunt cap a Montserrat per la drecera dels tres quarts. Només cal seguir les marques verdes i vermelles.

Només té una pujada inicial fins a la Serra de Les Pedritxes i la final a Montserrat (nota: la drecera dels tres quarts… es fa en més de tres quarts!)

Volia fer algun mapa del recorregut usant Wikiloc, però resulta que no tinc GPS. Provaré a veure si via Google Earth puc generar algun fitxer KML i el deso per aquíí per si li interessa algú…


Comments:

joan marc - Nov 1, 2006

anota com a pendent aquesta sortida…………..!!! una abraí§ada joan marc

serdemar - Nov 1, 2006

jeje ahora entiendo las agujetas…:=)

Manel - Nov 1, 2006

Una més, Joan Marc. Se’ns comencen a acumular les coses: haurem de posar-nos per feina! Serdemar, agujetas no he tenido, por suerte, pero que el domingo he ido arrastrando un sueí±o de no te menees todo el dí­a, eso sí­ que es verdad, sí­… (nota: el que tení­a agujetas era Joan)

Joan Rovira - Nov 2, 2006

A veure si t’animes a fer aquest mapa, Manel! Intenteré seguir-lo… tot i que 26 quilòmetres, per molt xino xano que es facin, tenen tela… :-)

joan marc - Nov 2, 2006

xino, xano……..? no em digueu que el Manu anava xino xano…..uyyyyyyyy, com han canviat les coses, recordo aquells temps per allà al 92, on el Manu era una màquina “nasí­a pa matar” una abraí§ada

Manel - Oct 0, 2007

Si, nosaltres quan ho vam fer també vam estar unes sis hores, sense incloure alguna paradeta per esmorzar una mica… Per cert, Sergi, m’alegro que t’anés bé. Com tu dius, és una ruta prou maca.

Sergi - Oct 0, 2007

Hola Manel. El temps que vaig trigar en fer Matadepera-Montserrat va ser de 6 hores a un ritme normal, sense gaires presses. Espero que et vagi bé el dia 28.

Manel - Oct 2, 2007

Nosaltres varem sortir a les 6:30, i vàrem arribar a la Plaí§a del Monestir una mica abans de la 1 del migdia, però varem fer un parell de paradetes, una per esmorzar i una altra per fer un talladet ben calentet (endu-te un termo si fa fresqueta, que ajuda molt ;·) Bona sort i bon camí­.

MANELO - Oct 0, 2007

ola!! com va? be em keria informar en kuant temps o vas fer? estic buscant rutes per puixar montserrat el 28 d’aques i minteresaria el tmps gracies i mol bon treball

Sergi - Oct 4, 2007

Hola nois, es la primera vegada que entro en un bloc. La veritat es que demà divendres m’agradaria fer Terrassa-Montserrat… Em podria ajudar algú. No tinc ni idea del camí­, estic buscant però costa una mica trobar un bon mapa…

Manel - Oct 4, 2007

Hola, Sergi. El camí­ no és gaire difí­cil. Per fer la part de Terrassa fins a l’Obac pots fer servir el mapa del Centre Excursionista de Terrassa del Parc Natural de Sant Llorení§, si ets de Terrassa segur que el trobes a la BCT o a qualsevol llibreria. I per fer de l’Obac (Casa Nova) fins a Montserrat, només et cal seguir el traí§at de la Matagalls-Montserrat, que és el que vàrem fer nosaltres. Pots trobar mapes del recorregut a la web de la Matagalls-Montserrat del Club Excursionista de Gràcia. Si fas el camí­, no et cansi gaire. ;·)

MANELO - Oct 2, 2007

GRACIES YA ES SEGUR QUE VAIG EL 28. EM TINDRE QUE DESPERTA AVIAT PERO NO PASA RES JEJE GRACIES DEU

MANELO - Oct 2, 2007

A PER CERT A QUINA ORA VAS SORTIR PER EL DEMATI

Sergi - Oct 4, 2007

Moltí­ssimes gràcies Manel… T’ho agraeixo molt… Decidí­dament sí­ que el faré… Ja t’ho explicaré… Això de que no em cansi gaire ja és un altra cosa…

Sergi - Oct 0, 2007

Hola a qui ho llegeixi, el divendres vaig fer Matadepera-Montserrat i la veritat es que va ser una excursió molt maca i plena de novetats per a mi (paisatge, etc…). Gràcies Manel per ajudar.me una mica a no perdre’m… Ens veiem en un altre moment… Sergi.

MANELO - Oct 3, 2007

i sabeu un cami desde monistrol per pujar al santuari esque m’importa el temps no tinc tant temps

Manel - Oct 3, 2007

Pots fer la Drecera dels Tres Quarts, que sembla ben bé el que demanes.