Fa dos dies parlava d’un directori de blocs de Terrassa, i just ahir en vaig descobrir un altre: http://www.terrassa.net/blogroll/index.html.

blocs.terrassa.com és un directori que agrupa la gent més o menys pels temes que tracta (el que comporta certs riscos d’etiquetació) i permet subscriure’s a un fil de publicació amb tots els continguts.

terrassa.net/blogroll, en canvi, s’apropa més ala filosofí­a d’agregador: un llistat de blogs a l’esquerra i a l’espai central una visualització dels articles publicats per ordre cronològic. També incorpora un fil de subscripció, però (ull!) no del llistat de blocs, sino de temes del portal. Llàstima no disposar també d’un fil de subscripció propi del blogroll…

Un altre lloc, doncs, on anar teixint xarxa i on fer-hi un cop d’ull.


Comments:

Marinetix - May 2, 2007

Doncs sí, interessant la proposta del Terrassa.net, però discrepo de certes coses. Per exemple: amb quin criteri hi han insertat el meu blog, tenint en compte que enlloc menciono que sóc de Terrassa? No m’hi penso rebotar, ni tan sols penso enviar-los un mail exposant la situació, perquè al cap i a la fi l’objectiu final de tot blog és ser el més públic possible… Però el fet que hagin fet aquesta inclusió no m’ha agradat gens. Una ja no té ni dret a ser aciutadana? Petons, Manu, ens veiem aviat!