En el meu dia a dia a la xarxa, uso serveis com Last.fm, del.icio.us, o els feedreaders de rojo o Google.

Tot i que em son útils, no faig ús del seu principal avantatge: el context social, la informació que puc treure a partir de la que altres han entrat. El gran avantatge d’aquests serveis no és només l’accés des de qualsevol punt de la xarxa de la informació pròpia, si no la compartició de la informació pròpia amb la d’altres, i l’enriquiment i el coneixement afegit que això proporciona.

Els serveis ja són web 2.0, però jo encara estic en una fase anterior. Sóc un usuari web 1.5 .


Comments:

pqs - Nov 5, 2006

Pensa en quants internautes són 0.5…

pqs - Nov 5, 2006

però certament, seria molt xulo que les recomanacions dels amics m’arribessin d’alguna manera. Però tots els que ho intenten fallen, o són tancats, o són com el lijit, que no acaba de…

Manel - Nov 1, 2006

Definitivament, Pere, dec ser 1.5: no se m’ocorre cap altre manera de fer arribar recomanacions que rebre-les via correu per part dels amics o bé seguir els seus blocs, a veure què diuen… Per cert, tafanejant el lijit, els exemples m’han recordat una extensió del firefox de la que n’haví­em parlat, crec: outfoxed. Resulta que el primitiu projecte ha crescut i s’ha transformat en el lijit. No ho sabia. De tota manera, la idea és bona. Tafanejaré coses similars, a veure que es troba…

pqs - Nov 2, 2006

outfoxed=lijit ha canviat de nom pq ara és una empresa de veritat i no un projecte de final de carrera. lijit mola pq les recomanacions poden ser rss, per tant, no cal que les teves fonts emprin lijit :)